sthirayoga.nl

Contactgegevens

Oostenburgermiddenstraat 212-214

1018 LL Amsterdam

+31 6 375 42 554

info@sthirayoga.nl


IBAN nummer

NL60INGB0008954756

BTW nr. NL859707568B01

KVK nr 73912387

Workshops

Training Reiki 1 - VOL/FULL

0 / 0
29 februari 2020 12:30 - 19:30 UUR
Training Reiki 1 - VOL/...
0 / 0
29 februari 2020 12:30 - 19:30 UUR
Leoni v...
les wordt gegeven doorLeoni van de Water
29 februari 2020 12:30 - 19:30 UUR
0 / 0

INTRO

Reiki Leer ‘The Art of Hand Healing’

Tijdens de reiki 1 cursus leer je hoe jezelf (maar ook je familie, vrienden, cliënten, huisdieren en meer) kan helen met reiki. Je leert onder andere hoe je energetische blokkades kan voelen en oplossen, hoe je beter in je eigen energie kan blijven en hoe reiki kan helpen bij pijntjes en lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn en gespannen nek en schouders. Na deze cursus ben je gecertificeerd reiki 1 practitioner en kun je reiki geven aan jezelf en anderen.


OVER REIKI 

Effecten reiki
- ontspanning en diepe rust

- verlicht pijn en versnelt het helingsprocessen

- geeft inzicht

- brengt je in contact met je intuïtie

- lost blokkades op (fysiek, mentaal, emotioneel) 

 

Wat is reiki

Reiki is een Japanse alternatieve geneeswijze. Reiki betekent letterlijk ‘universele levensenergie’; het is de energie die leven geeft. Reiki zit in onszelf en in alles om ons heen: mensen, dieren, planten en bomen. Het maakt dat wij leven, dat deze aarde leeft. Reiki geef je via liefdevolle aanraking, oftewel: handoplegging. Reiki geeft diepe ontspanning en een heerlijk gevoel. Ik geef les vanuit de Usui System of Healing traditie. Mikao Usui is de grondlegger van reiki. De reiki traditie is al meer dan 100 jaar oud en wordt over de hele wereld door duizenden mensen met succes beoefend.

 

Wanneer reiki

Reiki is holistisch en helpt bij allerlei soorten kwalen: bijvoorbeeld hoofdpijn, menstruatiepijn, rugpijn, stress en burn-out klachten, als je emotioneel vast zit, gek wordt van je eigen gedachten, in een rouwproces zit of toe bent aan iets nieuws. Vaak lopen we vast doordat we geleerd hebben gevoelens ‘weg te denken’ in plaats van ze te voelen. En juist door contact te maken, kan de boel weer wat meer gaan stromen. Reiki geeft op een liefdevolle manier aandacht aan je gevoelsleven. En dat geeft rust en ruimte. 


OVER DE CURSUS

Reiki level 1 cursus

Tijdens Reiki level 1 word je afgestemd op de reiki energie door middel van vier inwijdingen. Je leert met Reiki 1 voornamelijk lichamelijke klachten behandelen. Tijdens de cursus ga je oefenen met jezelf behandelen en je wisselt ervaringen uit met medecursisten en natuurlijk is er ruimte voor je vragen. We besteden vooral aandacht aan hoe je de reiki kan herkennen en hoe je ermee kan werken. Je leert ook over de geschiedenis en leefregels van reiki. Na de reiki 1 cursus kun je jezelf en anderen met reiki behandelen.

Na de reiki 1 cursus kun je jezelf en anderen met reiki behandelen. 

Praktisch

De cursus bestaat uit 1,5 dagen kost 210 euro. Ik werk met kleine groepen (max 5) met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen. De eerste dag is van 12:30 - 19:30 de terugkomdag is een ochtend, middag of avond (bepalen we samen met de andere mede-cursisten). Aanmelden kan door te mailen naar leonireiki@protonmail.com   

Over Reiki Master Leoni van de Water

Mijn naam is Leoni van de Water (1986) en ik ben gecertificeerd Reiki Master en humanisticus. Ik ben sinds 10 jaar bezig met reiki. Reiki is een simpele en zachte techniek om je bewustzijn verder te ontwikkelen en om dichter bij jezelf en je intuïtie te komen. Voor mij is spiritualiteit verre van zweverig. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken. Het vraagt ook moed om liefdevol te zijn naar die ongemakkelijke gevoelens en sensaties. Mijn missie is om met reiki (behandelingen en cursussen) hier meer ruimte voor te maken in ons leven. Ik ben ervan overtuigd dat dit resulteert in meer vrijheid, (innerlijke) rust en blijdschap!

 

Sthira Yoga Amsterdam
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline